Om Amoraz

Kvalitetsprodukter

Amoraz AS er eneimportør av MORAZ produkter. Vår visjon er å tilby produkter av høy kvalitet for alle aldersgrupper. I vårt sortiment finnes midler for daglig pleie, men ikke minst mot hud-, hår- og kroppsproblemer. Amoraz distribuerer også andre kvalitetsmerker som Herbal, Mogador, Level, Intensive Spa og Nostalgia.

100 % fornøyd garanti

Vi gir 100 % fornøyd garanti da vi gjennom mange år, har fått utallige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder i alle aldersgrupper. Oppdag de fantastiske egenskapene til våre produkter, og få hjelp og lindring til ulike hud og hår problemer.

Picture2
Herbal Vein Relief Gel
polygonum 250x
herbal extract 250x

Naturlig kroppspleie

100% naturlige aktive ingredienser

De aktive ingrediensene i Moraz-produktene er 100% naturlige i form av urter og planter som hentes direkte ut fra naturen, eller dyrkes økologisk. For mange av våre kunder er det viktig å unngå potensielt skadelig ingredienser. Produktene våre inneholder selvfølgelig ikke parabener, mineraloljer, PEG, petrolatum, SLS eller syntetiske fargestoffer.

Vår historie

Amoraz, etablert 1991

Amoraz ble etablert i 1991 og er en norsk, familieeid bedrift. Bettina Høgemark har siden 2012 vært eier og daglig leder av Amoraz AS. Vi legger listen høyt når det gjelder å yte høy service til våre kunder. Amoraz har agentur på både Moraz og andre produkter fra Dødehavet. Dette er naturlige og effektive produkter som du nå kan kjøpe i vår nettbutikk. Kontakt oss gjerne for å høre hvilket produkt som kan hjelpe deg.

tree-PD28PZH-removebg-preview
BETTINA PRESENTERER

Amoraz sine topp tre produkter:

1. Skin Saver

Skin Saver – Sårsalve mot det meste. Når du først prøver denne klarer du deg ikke uten etterpå.

Skin Saver – Sårsalve

Pris kr 275,00 inkl. MVA
2. Dry hands

Dry hands – Håndkrem for tørre hender. Kan også dempe håndeksem.

Polygonum Strong Hand Cream 100ml

Pris kr 180,00 inkl. MVA
3. Anti-poux

Anti-poux, shampo er forebyggende mot hodelus. Bettina har selv hatt barn i barneskolealder og har unngått hodelus i 10 år.

KINCARE Shampoo (lusemiddel mot hodelus)

Pris kr 245,00 inkl. MVA

Dette sier kundene våre